top of page

Interiør og møbler

BIG_bolig_interiør_gaver_logo.jpg

BIG har et bredt utvalg av interiør fra en rekke kjente merker. Her kan du også kjøpe tekstiler, solskjerming og det aller meste du trenger for å innrede hjemmet ditt. Ligger i 1.etasje på Amfi Skansen.

Tlf: 750 43 027

Adresse: Torolv Kveldulvsons gate 24

kitchen logo.png

Kitch'n skal være No. 1 på kjøkkenet, og er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet. Kitch'n fører mange kjente merkevarer som Le Creuset, Smeg, Global, Eva Solo, Rosendahl, Riedel, Bodum m.flere. Ligger i 1.etasje på Amfi Skansen sammen med Big.

Tlf: 750 43 027

Adresse: Torolv Kveldulvsons gate 24

bohus.jpg

Innerst i Havnegata finner du Bohus sin store møbelbutikk. Her får du et rikt utvalg møbler og interiør. Butikken tilbyr super service som hjemkjøring og har masse gode tips til innredning og møblering av hjemmet. I sommersesongen har de også eget hagetelt spekket med utemøbler.

Tlf: 750 79 990

Adresse: Havnegata 21-23

Hos Blomster og garnbutikken lager de de lekreste blomsterbukettene og har et stort utvalg av både planter og pynt til hjemmet. Her finner du også  masse inspirasjon til ditt neste strikkeprosjekt. Har et bredt garn-sortiment. Her får du også kjøpt bunadssølv og småvarer fra lokale produsenter.

Tlf: 750 43 700

Adresse: Torolv Kveldulvsons gate 24

bottom of page